ИЗБРАНА

МАШИНИ

Производи

Лабораториска машина за перење стакларија Aurora-F2, може да се инсталира под лабораториската маса или одделно. Може да се поврзе со вода од чешма и чиста вода. Стандардниот процес е да користите вода од чешма и детергент за главно миење, а потоа користете плакнење со чиста вода. Ќе ви донесе удобен и брз ефект на чистење, кога имате сушење

XPZ, поставувајќи нови индустриски стандарди.

СО ВАС СЕКОЈ ЧЕКОР ОД ПАТОТ.

Од избирање и конфигурирање на правото
машина за вашата работа за да ви помогне да го финансирате купувањето што генерира забележителен профит.

МИСИЈА

ИЗЈАВА

XPZ е водечко производство на лабораториски машини за миење стакларија, лоцирано во Хангжу Кина. XPZ е специјализиран за истражување, производство и трговија со автоматско перење стакларија што се применува на храна, медицинска, еколошка инспекција, хемиска анализа и лабораториски животни.

неодамнешна

ВЕСТИ

  • Кои се задачите за одржување по работата на целосно автоматската лабораториска машина за миење стакларија?

    Вовед Целосно автоматското лабораториско миење стакла е една од најчесто користената опрема во лабораторијата. Може ефикасно и брзо да ги исчисти експерименталните инструменти и да го подобри експериментот

  • Лабораториска машина за перење стакларија: Ослободете ги рацете

    Здраво на сите, ќе ви кажам за магијата на лабораториската машина за миење стакларија. Замислете, секој експеримент, дали секогаш ве боли главоболка како да ги исчистите искористените стакларија, стравувајќи од оштетување или оставање дамки од вода? Тогаш лабораториската машина за миење стакларија ќе ви биде спасител! Лабораториска машина за перење стакларија е...

Оставете ја вашата порака