PARAQITUR

MAKINA

Produktet

Lavatrice e qelqeve laboratorike Aurora-F2, mund të instalohet nën tabelën e laboratorit ose veçmas. Mund të lidhet me ujë rubineti dhe ujë të pastër. Procesi standard është përdorimi i ujit të rubinetit dhe detergjentit për të bërë kryesisht larje, më pas përdorni shpëlarje me ujë të pastër. Do t'ju sjellë një efekt të përshtatshëm dhe të shpejtë pastrimi, kur të keni tharje

XPZ, duke vendosur standarde të reja të industrisë.

ME JU CDO HAP.

Nga përzgjedhja dhe konfigurimi i së drejtës
makinë për punën tuaj për t'ju ndihmuar të financoni blerjen që gjeneron fitime të dukshme.

MISIONI

DEKLARATA

XPZ është një prodhues kryesor i lavatriçeve laboratorike të enëve të qelqit, i vendosur në Hangzhou të Kinës. XPZ është e specializuar në kërkimin, prodhimin dhe tregtimin e makinës larëse automatike të enëve të qelqit, e cila aplikohet në ushqim, inspektim mjekësor, mjedisor, analiza kimike dhe kafshë laboratorike.

e fundit

LAJME

  • Cilat janë detyrat e mirëmbajtjes pas funksionimit të makinës larëse laboratorike plotësisht automatike të enëve të qelqit?

    Hyrje Laboratori plotësisht automatik i enëve të qelqit është një nga pajisjet e përdorura zakonisht në laborator. Mund të pastrojë instrumentet eksperimentale në mënyrë efikase dhe të shpejtë dhe të përmirësojë eksperimentin

  • Lavatriçe laboratorike e enëve të qelqit: Lironi duart

    Përshëndetje të gjithëve, unë do t'ju tregoj për magjinë e lavatriçes laboratorike të enëve të qelqit. Imagjinoni, çdo eksperiment, a keni gjithmonë një dhimbje koke si të pastroni enët e përdorura të qelqit, duke u frikësuar nga dëmtimi ose lënia e njollave të ujit? Atëherë larësja e enëve të qelqit në laborator do të jetë shpëtimtari juaj! Makina larëse e qelqeve laboratorike është një...

Lini Mesazhin Tuaj